Klippan Rockneby

Just like coming home

Byggteam

  |   By  |  0 Comments

Hösten har kickat igång med en fantastisk Bönevecka, då ett musikteam från Hawaii/UK var med och “lade in grunder i vår byggnation”. Nya byggteamet hann också smygstarta lite grann, men denna vecka har höstens arbete kört igång med full fart. Markus är glad att få jobba tillsammans med Mehari och Anton, och Saeid & Rana fixar lunch åt arbetarna. Under hösten kommer vi att ha tre officiella Arbetsdagar, men för den som har tid och inspiration går det såklart bra att rycka in och hjälpa till vilken dag som helst! Banken har beviljat oss ett startlån, men inga papper är undertecknade ännu. I nuläget pågår förhandlingar om priser på materialet till plattan. Under tiden byggs det på med fyll, fyll och mera fyll i gropen, och snart geoduk och makadam. Praise the Lord!

Be the first to write a comment.

Leave a Reply