Klippan Rockneby

Just like coming home

Hjälp från andra sidan sjön

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka har byggteamet fyllts på med några extra arbetare från Polen och Öland. Goda vänner till Klippan, som gärna ville komma och hjälpa till med sin expertis. Väggarna i salen är nu 140 cm höga och imorgon är det dags för årets sista “Arbetsdag” – en lördag, då hela församlingen inbjuds att dra sitt strå till stacken. Nu har vi alltså kommit så långt att man kan stå inne i salen och se hur väggar, dörrar och fönster kommer sitta, samt drömma om en varm vedspis, vackra mattor från Balochistan, nybryggt kaffe, rosendoftande te och Andens liv. Har också haft kontakt med limträtillverkaren igen och diskuterat längder, bärighet och sånt där. Gissar att vi kan börja med taket i mars, men jag är ju en obotlig optimist. Vad tror du?

 

 

Be the first to write a comment.

Leave a Reply