Klippan Rockneby

Just like coming home

Gott Nytt År!

  |   By  |  0 Comments

Nu är arbetet med vår nya lokal igång igen! Efter en kylig inledning på veckan är det nu plusgrader och ganska torrt och bra väder att mura i. Under julledigheten passade vi på att besöka limträfabriken Setra i Långshyttan, Dalarna, för att diskutera lösningar för takkonstruktionerna. T.ex. var limträ kommer behövas och inte. I morse kl.07.00 kom sista leveransen av murblock och balkar från H+H fabrik i Polen. Väggen på baksidan är snart 2,30 hög och ska upp till 2,60. Takstolar är beställda för leverans den 23 januari. Det bästa vore såklart om vi hann få upp alla takstolar och lägga på svallet innan det blir snö. Kanske snö till Sportlovet kan funka? För barnens skull. Första Arbetsdagen för församlingen i år blir lördag 3 februari, då vi hoppas kunna ta ner det befintliga yttertaket över kök, pannrum och garage. Wohohooo! Gott Nytt År till er alla! Ett spännande år ligger framför oss.

 

Be the first to write a comment.

Leave a Reply