Klippan Rockneby

Just like coming home

När man kan gå på taket

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka har varit en blandad vädervecka med kyla, blask och snöfall. Svallet är färdigspikat och arkitekter och snickare har lyckats designa och konstruera den runda delen av taket. Blir snyggt! Universums bästa papp är införskaffad och har monterats idag, efter att det just slutat snöa. Inne i salen har det nu blivit mörkt (ännu mörkare än vanligt, då takkronan sedan länge inte fungerar), eftersom fönstren mot öster fått tak över sig. Men över detta gläder vi oss. Sprutisolering till innertaket är bokat till vecka 13 och fönster levereras vecka 9. I onsdags hade vi en Församlingskväll då vi tittade närmre på det ekonomiska läget, samt den långsiktiga planeringen av arbetet. Kan det bli en smyginvigning i januari 2019? Och sedan en officiell mega-invigning med gäster från hela världen i juni 2019??! Vi kör på det. När det gäller ekonomin, så planerar vi nu för ett första insamlingsevent, “Familjedag”, lördag den 3 mars.