Klippan Rockneby

Just like coming home

Innerväggar

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka har innerväggarna börjat ta form och idag har elektrikern Frank tittat in och börjat planera för eldragningen. Någon stackars snöstorm drog förbi i början av veckan, men nu får vi väl ändå säga att våren äntligen är här! Igår höll Coompanion Kalmar Län sin Föreningsstämma i Klippan, med åtföljande presentation av vårt arbete, rundvisning på bygget och marockanska köttbullar. Det var ett trevligt, kavajklätt gäng med representanter från olika politiska partier och företag, såsom Länsförsäkringar och Södra Skogsägarna. Coompanion har sedan tidigare beviljat oss 100 000 kronor till inventarier från sin Mikrofond, vilket vi är mycket tacksamma för! Imorgon är det dags för månadens Arbetsdag och vi laddar med målarfärg, OSB-skivor och hästsläp. Ser ut att bli betydligt trevligare väder än förra och förrförra arbetsdagen!