Klippan Rockneby

Just like coming home

Arbetsdag och gavel mot öster

  |   By  |  0 Comments

I lördags hade vi höstens första Arbetsdag för församlingen och samtidigt hölls en BUS-dag för barnen. Vädret var typiskt höstigt, men vi var gott om folk och en hel del blev gjort. Det gick fyra stora lass med skräp till tippen i Kalmar. Det köptes in murbruk och stenar till lägenhetens innerväggar. Det köptes även in panelskivor till nya korridoren. Det snickrades väggar i degrummet och våra numera halvprofessionella murare upplevde sitt värsta nederlag hittills, då en form sprack på hög höjd och mängder av betong rann ut. Bara att ta nya tag då och snart var de igång igen. Denna vecka har fokus riktats mot östergaveln och man har haft stor glädje av den nya byggställningen. Inte många stenar kvar att lägga nu… Heja, heja!