Klippan Rockneby

Just like coming home

Vackert väder

  |   By  |  0 Comments

Så här sista veckan i februari har termometern varit uppe på 10 plusgrader flera gånger och med härligt solsken därtill. Vi har beställt golv till barnklubbsrummen och förhandlar om innertak (eventuellt hittat ett material som vi vill använda genomgående). Begagnad hiss var inte lätt att hitta p.g.a. nya byggregler från 2010. Ett stort lass byggmaterial har anlänt från Boolist i Mönsterås och vi har så smått börjat ladda för årets andra Arbetsdag nu på lördag. Naser & co. har putsat väggar hela veckan och Markus har lagt golvspån i grupprummen. Kalle jobbar på i gamla lägenheten, men vi har fått dra upp nya planer kring isolering och fönster där. Snart är det dags att bygga trappa och på lördag rycker vi framåt på många fronter igen. Rapport kommer nästa fredag. Förresten, byggteamet serverades nyskjuten gås till lunch igår, vilken avnjöts med blandad förtjusning…