Klippan Rockneby

Just like coming home

Dags för kök

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka har byggteamet intagit ny kurs, lämnat arbetet med salen och gamla lägenheten för en tid och tagit full sats i köket. Känns riktigt roligt för dem att få göra sådant som man snabbt ser resultatet av och det blir även en uppmuntran för oss andra som ser på. Serveringen/kallskänken har fått en riktigt snygg tegelvägg, uppmurad med tegel som vi tidigare knackat ner. Naser har börjat kakla i degrum och diskrum. Lukas har fixat lite rördragningar. Bravo. Har diskuterats tillgänglighet med de som designat och ska tillverka entrédörrarna, beställning av innertak till barnklubbsrum, korridor och kök är på G och vi har haft ett långt och trevligt Skype-samtal med pastor Duncan i London. De försöker dra ihop ett team på 8-10 personer från sin församling och komma hit och bygga med oss sista veckan i maj. Superkul ju.