Klippan Rockneby

Just like coming home

Mera skivor, kakel och fog

  |   By  |  0 Comments

Arbetet med köket fortsätter. Denna vecka har snickar-Kalle funnits med ett par dagar och skruvat skivor. Flera väggar har fått kakel på plats och det har fogats och satts våtrumsduk. Vi arbetar framåt med ventilationslösningar. Vikväggen har levererats och vi har fått svar på några frågor gällande fettavskiljaren. I onsdags var det dags för Tema-kväll om Media & Teknik. När elritningarna ska slutföras vill det ju till att vi har tänkt på all utrustning som ska installeras och som behöver ström eller eluttag, med allt från hörselslingor och bildskärmar, till ljus, ljud, tolkningsutrustning och server. En viktig kväll, helt klart. Nästa vecka tar vi fart i barnklubbsrummen igen för att få dem färdigställda och få tillstånd att ta dem i bruk.