Klippan Rockneby

Just like coming home

Arbetsdag och avlopp

  |   By  |  0 Comments

I lördags var det fullt ös igen och mycket som blev gjort. Barnklubbsrummen och korridoren målades, de rundade fönstren fick murat i överkant, containern fylldes med skräp och gamla lägenheten iordningställdes till Barnklubb och Miniklubb. Dock tyckte Markus att det stank från avloppsrören där och blev fundersam. I tisdags fortsatte byggteamet att måla klart Barnklubbsrummen, men tog sedan tag i det här med den unkna doften. De bestämde sig för att bila sig igenom den gjutna plattan och ner 60 cm. När de nådde ner blev de både förskräckta och tacksamma. Locket på röret var söndertuggat och där var det en pöl med avloppsutsläpp, riktigt äckligt! När spolbilen kom visade det sig att det var stopp i kloaken i gatan. Fett och makadam i röret. Trolig orsak: råttor. Blä. Men nu är allt åtgärdat och vi tackar Gud för pastorns goda luktsinne!