Klippan Rockneby

Just like coming home

Ett moppat golv

  |   By  |  0 Comments

Igår moppade Markus golvet i barnklubbsrummen! Det behöver säkerligen göras flera gånger med tanke på allt byggdamm, men det känns ändå fantastiskt! Alla lister är på plats och dörrarna är monterade. Återstår bara ventilation och eluttag. Och godkännande från Samhällsbyggnadskontoret då, för att få ta de i bruk. I lördags hade vi Arbetsdag med församlingen. Då tömde vi garaget och bar in den nya ventilationsanläggningen, vikt ca 500 kg. Då är det bra att vara många! Det spacklades också i korridor och kök och dammades som vanligt, en hel del. Denna vecka är vår plattsättar-mästare tillbaka igen. Och brukblandaren. Så nu är det full fart i köket igen. Diskrummet är färdigkaklat och i varmköket kaklas det för fullt. Även skivor i tak och väggar har monterats. Golv till grupprum, hallar och miniklubb har levererats. Nästa vecka ryktas det om leverans av solcellsanläggning!

Be the first to write a comment.

Leave a Reply