Klippan Rockneby

Just like coming home

Arbetsdag & gammalt tak

  |   By  |  0 Comments

I lördags var det full fart på bygget! I Miniklubben jobbades det med undertak och väggskivor. Entrédörren mot nya salen fick tätning. Arbetet med att koppla in golvvärmen i “gamla lägenheten” påbörjades. Det grävdes för fasadbelysning runt nybygget. Och så kastades det av några meter till av gamla taket, för att förbereda inför takisolering innan vintern. Färdigställandet av taket går nu i takt med vädret (inget takjobb vid regn), så denna vecka blev det arbete både ute och inne. Dörren mellan kök och ny sal är monterad och serveringsluckan förbyggd och isolerad, så nu är det varmt i köket. I tisdags hade vi planeringsmöte med plåtslagare och elektriker främst gällande installation av ventilationen i köket, men även fasadbelysning m.m. En container är bokad till nästa vecka och en leverans med balkar, svall, papp och resterande puts, är på väg.