Klippan Rockneby

Just like coming home

Arbetsdag, HWC och ventilation

  |   By  |  0 Comments

I lördags var det full fart på bygget igen. Det planterades en thujahäck, staket (tillfälliga) byggdes, förrådsdörren målades, Miniklubbens rum målades, inkopplingen av golvvärmen fortsatte, det städades och dammades och torkades utemöbler och räfsades. Vilket teamwork. Denna vecka har Snickar-Kalle fortsatt på övervåningen och bland annat reglat upp väggar i nya handikapptoaletten. Mehari & co har knackat ner gammal tapet och putsat en vägg. Markus har installerat ventilationsdonen i Barnklubbsrummen, samt snickrat lister i hallen. Bland annat. Idag är elektrikern på plats och hänger upp lampor i köket! Vi har även börjat kika lite mer seriöst på utrustning till köket, vilket känns väldigt spännande.