Klippan Rockneby

Just like coming home

Ventilation och elledningar

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka har snickar-Kalle först varit sjuk och sedan jobbat på annat håll. Arbetet med luftningen har därför stått på paus. Magnus var på plats tisdag kväll och onsdag för att på allvar sätta igång med ventilationsdragningen tillsammans med Markus. Återstår en del arbete innan det kan kopplas in. I måndags välkomnade vi Mohsen, som påbörjat en anställning hos AdLib. Han har främst jobbat med byggteamet denna vecka och det blev en mjukstart i väntan på elektriker och snickare. Bänkskivor till kallskänk och bageri har inhandlats, avloppsrör till handikappstoa, underskåp, diskhoar m.m. Spis, brandsläckare och kranar har beställts. Idag dök vår vackre elektriker äntligen upp och arbetet med att spåra väggarna i salen för elledningar kunde ta fart. Han monterade även utrymningsskyltarna. Step by step…

 

Be the first to write a comment.

Leave a Reply