Klippan Rockneby

Just like coming home

Arbetsdag igen

  |   By  |  0 Comments

I lördag var det så dags för årets första Arbetsdag med församlingen. Golvet i nya korridoren/tolkutrymmet/läktaren reglades upp och under veckan har den även fått golvspån och undertak på plats. En hel del behövlig städning blev det också. Mera undertak och även fogning av skarvar uppe i grupprummen. Denna vecka har köket fått en kolsyresläckare monterad, städskrubben har fått en dörr och igår blev ventilationssystemet “klart”! Återstår att få el och vatten inkopplat till aggregatet, samt kalibrera det. Snickar-Kalle har bara varit med oss en arbetsdag, så arbetet med luftning får upptas igen efter Sportlovet (han jobbar på annat håll under Sportlovet nästa vecka). Vår nya trappa har anlänt till Tyskland, från tillverkaren i Tjeckien. Leverans till Rockneby sker inom ett par veckor. Varmt tack till våra tyska vänner för hjälpen!

Be the first to write a comment.

Leave a Reply