Klippan Rockneby

Just like coming home

100000 detaljer typ

  |   By  |  0 Comments

Ja, så känns det ju när man tänker på vårt nya kök, som näääästan är klart hela tiden. Men nu är det minsann närmare än någonsin! Denna vecka har kranar och diskbänkar monterats. Bänkarna fick vi bygga själva tillsammans med vår plåtslagare, eftersom det var en del specialmått. Fler eluttag har monterats, avlopp till städskrubben installerats. Hyllor uppsatta i varmkök och degrum. Pizzaugnen inkopplad. Det blir så snyggt! I nya salen har nu arbetet med att brädklä grupprummens väggar påbörjats, samt putsning av ytterväggarna i grupprummen. Idag har vi haft den stora glädjen att välkomna en ny medarbetare till vårt byggteam, Asant från Sydsudan! Och imorgon är det dags för Arbetsdag igen, med väl tilltagna avstånd mellan arbetarna…