Klippan Rockneby

Just like coming home

Ett färdigt kök

  |   By  |  0 Comments

Jo, nu är det klart! Fattas ett intyg och några underskrifter bara, sen så! Denna vecka har grupprumsväggarna slammats, korridoren uppe har fått panel mot salen, det har jobbats lite med handikapptoa, sista gula putsen har knackats ned, mer material har inhandlats och isolering av övre delen i kupan/silon har påbörjats. De flesta inköpen till nya salen är nu gjorda, återstår ett ventilationsaggregat för ca 100tkr, några fler ventilationsrör, elinstallationer och lampor, samt arbete för vent och el. Och en massa lister och småplock såklart. Sedan är byggkassan och all byggkredit tömd (som det ser ut) och renoveringen av gamla fastigheten återstår. Om du är med och ber för oss, så är detta ett stort böneämne. Att arbetet inte ska behöva stanna av, utan att alla medel som behövs ska komma in efterhand. Vilket det har gjort hittills! Förresten, nu är ungdomarna igång med planering av sitt rum, färgval och annat. Äntligen!

Be the first to write a comment.

Leave a Reply