Klippan Rockneby

Just like coming home

Gott och blandat

  |   By  |  0 Comments

Två veckor sedan bloggen uppdaterades, då det var långhelg förra veckan med Kristi Himmelsfärd. Lekplatsen har nu fått en nybyggd sandlåda (dock inte fått sand levererat än), rutschkanan har fått en “trappa” och ett tillfälligt staket har monterats mot vägen. Alla fönster på övervåningen in mot salen är på plats och panelen på väggarna nästa färdigspikad. Även KUNG-rummet har fått panel på ena väggen. I båda grupprummen är träulliten i undertaken på plats och vi väntar på lite eldragningar för att kunna fortsätta med träullit även på nedre plan. Handikapptoa har fått ett fönster och man har börjat gräva för att förbereda gjutning av grunden till vår nya entré. Där gjordes ett äckligt avloppsfynd… Igår putsades återstående bit av fasaden på nya salen, så nu är det klart! Ikväll är det premiär för Bygg-PIZZA och imorgon terminens sista Arbetsdag för församlingen. Sedan väntar sommarens Camp Nehemja, som fått anpassas efter rådande omständigheter, men ändå blir av i lite annan tappning, vilket vi är tacksamma för!

Be the first to write a comment.

Leave a Reply