Klippan Rockneby

Just like coming home

Camp Nehemja Vecka 5

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka har det varit lugnare på bygget och byggledaren har tillbringat ganska många timmar i bageriet, vilket han gillar skarpt. I lördags var det premiär för offentlig försäljning av våra pizzor, till ett evenemang på Skansen i Rockneby. Restaurangköket i Klippan har nu fått ett namn “La Petra” och tre dagar denna vecka har vi levererat nybakat bröd till försäljning i Kyrkelund. Vi har fått oerhört fina vitsord för våra produkter och en av höjdpunkterna var när en, för oss okänd, stockholmare klev in i bygget och ville köpa pizza, mitt under arbetsdagen igår… På byggfronten har korridorstaken nere och uppe fått träullit monterad. Balkar har gjutits över dörrar i tegelväggen, uppe och nere. Arbetet med silon gör framsteg. En arbetsvecka kvar av Camp Nehemja, innan det är dags för sabbatsvecka.