Klippan Rockneby

Just like coming home

En finsnickare

  |   By  |  0 Comments

Nu har vi en finsnickare i byggteamet! Etiosa från Nigeria är på plats och briljerar med sin kompetens. Denna första arbetsvecka efter semestern har KUNG-rummet fått en dörr och en massa lister, “silon” har putsats (nästan klart), panel har monterats i höga taket och mer panel beställts hem, mängder av lister har tillverkats och börjat sättas upp. Några små inköp har gjorts till köket, som förbereds för en första inspektion av myndigheten. Känns gott att vara igång igen. Förutom finlir med lister, panel och golv i hallen uppe, återstår en del jobb för elektriker, VVS:are, samt att ventilationen ska dras klart och kopplas in. Plus att det behövs en del pengar för att kunna köpa in det stora ventilationsaggregatet som behövs för nya salen. Step by step. Trevlig helg till er alla!