Klippan Rockneby

Just like coming home

Det lackar mot Jul

  |   By  |  0 Comments

Då är det dags att runda av 2020 och önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Året som gått blev väl inte direkt som någon av oss hade kunnat föreställa sig, vilket för bygget innebar att inga byggteam från olika delar av världen kunde resa in under året. Vår planerade Invigningshögtid i september blev inställd/framflyttad, men trots allt har byggnationen kunnat pågå under hela året, vilket vi är väldigt tacksamma för. Barnklubbsrummen och köket har invigts och får redan vara till stor välsignelse. I nya salen och grupprummen återstår nu endast slutfixet med ventilationen, ett par lampor till som ska hängas upp i höjden, samt en utrymningsramp. Typ. Sedan får vi ta den i bruk! Vilket känns både fantastiskt och overkligt och märkligt såhär i pandemitider, när man bara får samla 8 personer till Gudstjänst. Samtidigt är det något som ger oss förväntan inför det nya året; att få avsluta och inviga Etapp 2, och så äntligen ge oss på den sista etappen – Helrenovering av vår gamla byggnad. Återstår fortfarande behov av ekonomiska mirakel, så det får ni gärna stå med oss i bön för. Vi är förvissade om att det som Herren kallat oss att påbörja kommer Han även hjälpa oss att slutföra. Tack för ert stöd och era förböner! Nu tar byggteamet ledigt ett par veckor, för att samla nya krafter och inspiration för ett nytt byggår.