Klippan Rockneby

Just like coming home

Färdigmurat

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka inleddes tyvärr med en “liten” olycka med cirkelsågen, vilket ledde till ett dygn på akuten, opererad tumme, ytterligare ett dygn inlagd och gips upp till armbågen, för stackars Etiosa. De lär nog ta några veckor innan allt är läkt och Etiosa är i form att bygga igen… Hamid och Markus har dock jobbat på och nu är väggarna till nya entrén uppe i rätt höjd! Ett par extra gubbar har också hoppat in några timmar var under veckan och bidragit. Glory. Och idag var första dagen för Felipe, som främst kommer att jobba med barn- och ungdomsarbetet, samt se till att byggteamet och andra besökare får mat i magen… Men ett och annat bygguppdrag lär det säkert också bli för honom. Två limträbalkar har vi till entrén, idag påbörjades konstruktion av infästningen. Trevlig helg till er alla!