Klippan Rockneby

Just like coming home

Nu är det Jul igen

  |   By  |  0 Comments

…och byggteamet är redo för lite välbehövlig ledighet! De senaste veckorna har varit kylslagna, så den sista gjutningen av trappsteg till nya entrén skedde först igår. Förra veckan var det plusgrader någon dag, så då var betongbilen från Skanska här med en leverans. Vi har passat på att jobba lite inomhus så länge, bland annat på årets sista arbetsdag för församlingen, då vi knackade ner putsen på gamla estradväggen, nätade och nu har putsat på nytt. Och mitt i all denna kyla gick vår bergvärmepump sönder! När varken experterna eller vi kunde hitta en lösning (både ny pump, reservdel eller ett helt annat värmesystem hade leveranstid i februari!!), hade Herren bevarat ett mirakel åt oss. Vi fick sålunda en begagnad bergvärmepump skänkt till oss av en grannförsamling! Tack och lov!

Utebelysning, handtag, lås och dörrstängare är nu monterade och ett sista ryck görs för att städa av utanför och kratta ut grus, för att Gudstjänstbesökarna på Annandagen ska kunna inviga nya entrén! Igår levererades fyra nya fönster, förresten, som vi köpte i september. De ska monteras i gamla salen och ge fin utsikt från reception/kontor, bön- & samtalsrum, samt Secondhandbutik. Imorgon blir det dragning i årets Adventslotteri, som genomförts för att samla in pengar till byggkassan. Nu önskar vi er alla en Jul- och Nyårshelg fylld med det allra bästa, Herrens frid!