Klippan Rockneby

Just like coming home

En uppdatering på byggfronten

  |   By  |  0 Comments

Januari 2023 och många månader sedan byggbloggen uppdaterades! Arbetet med att renovera gamla fastigheten har pågått hela hösten och innan vinterkylan slog till hann vi bli klara med fasaden mot vägen, samt gjuta uteplats/gångar på framsidan. Nya salen har fått matta och klinkers på golvet och en stor kamin levererades från Byske innan jul. Foajén har fått en del el dragen, panel och puts på väggarna, samt dörrar till alla rum. Miniklubben har fått parkettgolv inlagt. KUNG-rummet har blivit fint inrett av ett team från YWAM Linköping. I lokalen som fungerat som Ankomstbutik för nyanlända från Ukraina har arbetet med att iordningställa en “Lounge” påbörjats. Förra veckan tog byggnationerna fart igen efter ett par veckors juluppehåll och färdigställandet av kontor/reception är nu inne i slutfasen. Även förböns-/samtalsrummet har fått skivor på väggarna, så inte jättemycket som återstår där heller innan det kan invigas!

Be the first to write a comment.

Leave a Reply