Klippan Rockneby

Just like coming home

Mellanvecka & Familjefest

  |   By  |  0 Comments

Vecka 9 blev en “mellanvecka” på bygget. Det blev mycket städning och mycket skottning. Det slutade liksom aldrig snöa. Ingen vidare mening att ge sig ut på motorvägen med släp för att köpa material heller. Mot slutet av veckan kunde en del inköp ske, dock. Nu är iallafall innerväggarna markerade på plattan och kan börja byggas. På fredagen öppnade tomteverkstaden, för tillverkning av en jaktkajak modell mindre…

I lördags höll vi vårt första InsamlingsEvent, “Familjedag”, i Allaktivitetshuset, som gick enormt över förväntan! En jättetrevlig dag, verkligen! Mycket folk (trots att snön säkert hindrade en del) och ett fantastiskt insamlingsresultat, minst 22 751 kr! Vi kände nog alla att vi ser fram emot att göra detta igen, den 5 maj. Några byggare slet under tiden med att riva ner det gamla garagetaket, vilket de lyckades galant med. Så nu är även det redo för ångspärr och isolering.

Be the first to write a comment.

Leave a Reply