Klippan Rockneby

Just like coming home

Yavash, yavash

  |   By  |  0 Comments

Snö, tö, trötthet. Innerväggen mot garaget har rivits. De nya innerväggarnas syll har murats. Gammalt virke har förvandlats till ved. Mycket kaffe. Längtan efter våren. Träff med ventilationskonsult. Skräpberget växer under en presenning och det är trist att tippen i Läckeby inte längre har öppet på lördagar. Typiskt bra uppdrag för arbetsdagar annars… Nästa vecka behöver det bli murning av norr- och södergavlar för att förbereda inför sprutisoleringen. Elektrikern lär också titta förbi för lite rådgivning och planering. Ytterdörrar till baksidan och garaget, samt fönster till barnklubbsrum och diskrum har levererats, men inte monterats. Fyra arbetsveckor kvar tills det är dags att fortsätta mura på salen igen!