Klippan Rockneby

Just like coming home

Ännu en u-balk och mera vinter

  |   By  |  0 Comments

Vintern och kylan vill inte ge vika än, trots att vi nu är i mitten av mars. Den biologiska klockan verkar tala om för oss att det borde vara vår nu och protesterar med ett visst mått av trötthet/uppgivenhet. Någon mer som känner igen sig? Trots detta vet vi att Jesus har vunnit en överväldigande seger och förbereder oss för nya genombrott! Arbetet med bygget fortsätter steg för steg. Denna vecka har en u-balk över serveringsbordet gjutits. Ångspärren i innertaket över “garaget” har monterats färdigt med glespanel och man har varit uppe på vinden och förberett lite för sprutisoleringen som ska ske om knappt två veckor. Bygget av nya väggen mellan barnklubbsrum och garage har påbörjats. Och nu är det fredag. Praise the Lord. Nästa vecka tar vi nya tag med förberedelser inför isoleringen. Kanske går det att mura södergaveln, samt montera fönster och ytterdörrar? Det vore najs.