Klippan Rockneby

Just like coming home

Takfot, skorsten och ett besvärligt fönster

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka blev takfoten klar och en skorsten till köksfläkten har byggts och monterats efter konstens alla regler. Värmen har pressat och på den lilla vinden fanns inget genomdrag. Svettigt värre. Men ingen vågar klaga på värmen efter den långa och kalla vintern. Pannrummet är färdigmålat och redo för installation av duschkabin (!). Idag har elektrikern varit på plats och börjat dra el i nya barnklubbsrummen. Nästa vecka kommer plåtslagaren och inspekterar att allt är i ordning inför takläggningen. Även grävmaskinisten planerar att komma nästa vecka för att forsla bort jordmassor från baksidan. Samhällsbyggnadskontoret har tillsammans med kontrollansvarig gjort ett arbetsplatsbesök och skickat protokollet till oss. De är nöjda. Idag var planen att ta ner ett av fönstren i gamla salen, eftersom det ska byggas en ny vägg från utsidan. Det visade sig vara lättare sagt än gjort… Imorgon stundar vårterminens sista Arbetsdag. Sedan laddar vi för Camp ESRA veckan efter Midsommar, då vi jobbar tillsammans under en hel vecka. Trevlig helg!

Be the first to write a comment.

Leave a Reply