Klippan Rockneby

Just like coming home

Barnklubbsrum

  |   By  |  0 Comments

Förberedelserna för årets Camp ESRA pågår för fullt i det att vi då planerar att tömma hela gamla lägenheten. Och då menar vi tömma! Inte en spik kvar, utan endast några golv- och takbalkar. Därför är det en hel del saker som behöver flyttas ut därifrån innan rivningsarbetet kan börja. Under lördagens arbetsdag monterades en ny duschkabin, vvs:aren jobbade på med vatten- & värmeinstallation, baksidan röjdes för att förbereda för grävaren (som dock inte dykt upp denna vecka) och fönstret som plockats ut i salen byggdes igen. Denna vecka har alla väggar i nya barnklubbsrummen fått ljudisolering, osb-skivor och gipsskivor. Nästa vecka väntas första leveransen av limträbalkar från fabriken i Långshyttan. De ska användas till pelare, grupprumsgolv och korridorsgolv inne i nya salen. Ikväll vid veckans Love Feast ska vi även fira att vi nu har samlat in mer än en halv miljon kronor till bygget. Tack Jesus!