Klippan Rockneby

Just like coming home

Dörrhål och skivor

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka har bland annat innehållit förberedelser för VM-Cafét (då vi inte vill damma i salen) och Camp ESRA (då vi tänker tömma lägenheten). Ett nytt dörrhål från salen har tagits upp och mängder med skivor har skruvats upp i barnklubbsrum, korridor och skalrum. Snart är vi redo för läger. Ännu ett team är på väg hit i juli från församlingen i Hedge End i England och idag fick vi besked om att våra kära polska murare kanske kan hitta lite tid om ett par veckor för att hjälpa oss! Ingen grävmaskinist har setts röken av denna vecka. Ingen elektriker heller. Och ingen plåtslagare. Vi har fått leveranser av ett par innerdörrar till pannrum och toalett, samt limträbalkar till grupprum i stora salen. Förhandling om limträbågar till den rundade delen i taket har påbörjats.  Container till lägret är beställd. Ikväll slår vi upp dörrarna för VM-Cafét, där allt överskott går till byggkassan. Heja heja!

Be the first to write a comment.

Leave a Reply