Klippan Rockneby

Just like coming home

Camp ESRA 2018, och så vidare…

  |   By  |  0 Comments

Nu är årets Camp ESRA avslutat och vi tackar Herren för en fantastisk vecka! I Allaktivitetshuset höll BUS-lägret rum, med barn, ledare och hjälpledare. Där fanns också bönerummet, kök och samlingssal, där vi åt alla måltider tillsammans, samt följde Fotbolls-VM på storbild. Under lördagen anordnade BUS-barnen en Loppis med Café och samlade in drygt 1200 kr till byggkassan.

I Klippans lokal arbetade några olika team; Markus & murarlaget, David & deponilaget, Jakob & Raheel på bygglaget, samt Lukas eget VVS-lag. Ellen & co fick äran att sortera grejer under veckan, efter att hela den gamla lägenheten tömts på prylar. Det gamla måleriförrådet är nu konverterat till Barnklubbens walk-in-closet och pannrummet fungerar även som dusch och tvättstuga.  Containern på 22 m3 fylldes två gånger om och 100-tals skottkärror med grus och sten grävdes ut och forslades bort, efter att reglar och plank rivits ut. Mycket blev gjort och det utförda arbetet är så omfattande att det är svårt att värdera i pengar. Även Frank, elektrikern, tillbringade ett par dagar med oss och drog el till Barnklubb, korridor och kök.

Nu har ännu en vecka gått efter lägret och nu har Plåt-Magnus och hans kollega lagt ett fint tak och satt stuprännor på baksidan. Hosain, Hamid & Raheel har fortsatt med utgrävningen 🙂 och murarna har nu uppnått fullhöjd! Bara lite småfix klart innan det är dags att sätta limträbalkar och pelare för grupprumsgolv. Sedan ska byggställningar monteras och det är dags för de polska hjältarna att ta vid och mura gavelspetsarna.

Be the first to write a comment.

Leave a Reply