Klippan Rockneby

Just like coming home

Pelare & makadam

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka har ägnats åt att göra pelare; såga utrymme i väggarna, armera och börja gjuta. Vi har fått leveranser av 17 ton makadam, markisolering, armering, samt plåtar för infästning av limträbalkarna. Gamla lägenheten är färdigutgrävd och en mängd skottkärror med makadam har redan körts in, som förberedelse för att gjuta en platta. Imorgon kommer ett team från King’s Community Church i Hedge End (Southampton, UK) till Rockneby för att hjälpa till med bygget i några dagar. Grävaren har varit och kollat in läget (alltid ett steg på vägen…) och byggställningarna är beställda. Förfrågan är ställd till Skanska angående att få fram en betongbil med slang att gjuta u-balken/hammarbandet så här i semestertider. Kan eventuellt funka…