Klippan Rockneby

Just like coming home

Team från England

  |   By  |  0 Comments

I lördags anlände ett team med fem starka grabbar från England; Jack, Tom, George, Ed och Luke. Måndag till torsdag har de slitit hårt, innan de i natt begav sig mot Kastrup igen. Tyvärr fastnade de inte på bild i Markus kamera, så fler foton från deras tid med oss kommer upp senare. De började med att köra in resten av gruset och skruva upp osb-skivor i nya köket. (UMU-teamet städade också i nya köket några timmar, vilket gjorde stor skillnad!) Sedan kom ännu ett lass grus, 9 ton, som kördes in, innan det var dags att lägga markisolering och armering. Som final på veckans arbete anlände Skanskas betongbil igår kl.13 och lägenheten har nu ett nytt golv! Markus & co har fortsatt att gjuta pelare och nästa vecka kommer en annan betongbil med pump och slang för att hjälpa till med att gjuta hammarbandet. Tack King’s Community Church i Hedge End för att ni delade med er av några fantastiska grabbar. Vilka föredömen på alla sätt och vis!

 

Be the first to write a comment.

Leave a Reply