Klippan Rockneby

Just like coming home

Takbalkar och svall

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka har Kalle fått sista takbalkarna på plats (återstår konstruktionen över “estraden” då, men det är en egen historia). Svallandet har hållit fin fart och endast några droppar regn har fallit på hela veckan. Stormen drog förbi öster och väster om oss, så i nuläget finns inget hot om storm, dock en massa regn i prognosen. I morse var det frost och riktigt kyligt. Mauritz har återvänt från Norra Öland och fortsätter klättra på höga höjder. Vår bankman har varit på studiebesök idag och han var riktigt glad över att se byggets framskridande. När taket över nya salen är på plats och plåtklätt är den beviljade byggkrediten och insamlade medel slut (som det ser ut idag), så nu har förhandlingarna kring fortsättningen påbörjats. Helgen den 1-2 december kommer vi att anordna en THANKSGIVING-helg, då vi stannar upp, tackar Herren, påminner oss om Hans mirakler och trofasthet, samt gör en stor insamling till Byggkassan. Varmt välkommen att vara med! Mer info kring helgen kommer längre fram.