Klippan Rockneby

Just like coming home

Svall och åter svall

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka inleddes med ett par regniga dagar, då byggteamet fick lite ledigt. Dock ställde regnet till det för oss, så att svallet som hänger utanför gaveln blivit vågigt på ett par ställen. Bara att avvakta torrare och varmare tider var väl tanken (för att se om det rätade till sig av sig självt), men nu i eftermiddag har byggarna tagit saken i egna händer; de har konstruerat en vedeldad torkanordning och spårar svallet för att det ska lägga sig. Well done! Nu återstår endast luftning i nocken och konstruktion av den rundade kupan, innan det ska pappas och plåt-Magnus får ta vid! Imorgon är det åter dags för Arbetsdag, då en hel del olika sysslor ska utföras. Efter en stormig onsdag har det mojnat rejält och vi verkar kunna se fram emot ännu en vecka av uppehåll och fint väder. Snaaaart dags att ringa RM Snickerier i Vimmerby och be dem leverera våra fönster och altandörrar som står och väntar på deras lager!

 

Be the first to write a comment.

Leave a Reply