Klippan Rockneby

Just like coming home

Limträbågar och luftning och….

  |   By  |  0 Comments

…och grävare! Kan ni tänka er att idag, fredag, dök två grävmaskinister upp för att forsla bort jordhögar och plana ut marken på baksidan. Vilket mirakel! Kalle snickare har varit på plats två dagar och hjälpt teamet med att pappa taket på gamla lokalen, samt byggt luftning i nocken. Inte riktigt klart med luftningen, men en bra bit på väg. Markus har jobbat vidare med stora kupan och haft glädjen att få konstruera två stödbågar av plywood. Plåt-Magnus har inspekterat allt och kommer nästa vecka börja med sina förberedelser, för att nästnästa vecka kunna lägga plåten! Så nästa vecka hoppas vi på finish med kupa, svall och pappning, luftning och murning av gavelspetsar. Och vem vet, vi har ju Arbetsdag igen nästa lördag, så då kanske vi kan börja montera fönster och altandörrar?!