Klippan Rockneby

Just like coming home

Kyla, takfot, storm och regn

  |   By  |  0 Comments

Vädret har inte varit det bästa för att springa på tak denna vecka, så det är det ingen som gjort. Än. Imorgon är det dags för årets sista arbetsdag för församlingen och då kanske sista nockbrädan kommer på plats. På grund av is och storm och regn har kupan inte rörts under veckan, utan det återstår att svalla och lägga papp på den. Istället har det byggts takfot, vilket är det första som behöver vara helt klart innan plåtslagaren kommer på måndag. I tisdags levererades äntligen våra fina, tunga, handgjorda fönster från RM Snickerier i Vimmerby. Det tog nästan en hel dag att bära in dem. Efter arbetsdagen imorgon eftermiddag stannar vi upp för att fira och tacka Herren för allt som vi hittills har fått åstadkomma i Hans kraft. Vi tackar för att vi nu samlat in över 600 000 kr till bygget och vi tar upp en stor tacksamhetskollekt. Det blir gemensamma aktiviteter, mat, Herrens måltid, Praise Celebration, innebandy m.m. = Klippans Thanksgiving. Varmt välkommen att titta in i Rockneby Allaktivitetshus i helgen ifall du har vägarna förbi!