Klippan Rockneby

Just like coming home

Plåttak, snö och slask

  |   By  |  0 Comments

I måndags kom plåtslagaren och hans team! De började med att fästa hängrännor och har sedan fortsatt framåt dag för dag. Utom idag då, när de var iväg på annat uppdrag. Vårt eget team har under veckan bland annat arbetat med att spika igen kupans väggar, ta bort de gamla stöttorna på gavlarna och mura gavelspetsarna. En skylift är inhyrd för att nå upp i spetsen och som bekant tar det mesta lite längre tid än vad man möjligtvis hade vågat hoppas. Därför får det bli arbete imorgon också. Och på måndag. Sedan kan förhoppningsvis skyliften köras tillbaka. Försäljningen av lotter till Adventslotteriet är i full gång. För varje gåva på 50 kronor får man ett lottnummer och deltar i utlottningen av 15 kg KRAV-märkt nötkött från Revs Gård (värde 2000 kr). Dragning blir den 23 december och lättaste sättet att köpa lotter är via Swish-nummer 123 66 61 631. Ifall du känner någon som vill ha en lott… 🙂 Banken har fortfarande inte lämnat besked om att bevilja ytterligare byggkredit, så vi fortsätter att be och ge. På söndag anordnar vi ett Julcafé där all behållning går till Byggkassan. Och så hoppas vi att åtminstone ett par fönster kan komma på plats under nästa vecka, innan byggteamet får sig ett långt och välbehövligt jullov!