Klippan Rockneby

Just like coming home

Slutsten och fönster

  |   By  |  0 Comments

Lördag den 15 december år 2018 kl.18.06 lade Markus dit slutstenen. Högt uppe i skyliften i kolmörkret med pannlampa. Vilken nåd över den stenen! I måndags slutfördes arbetet med skyliften och tisdag till fredag har teamet arbetat med att spika igen kupan med plywood och pappa, samt montera de två första fönstren. Plåtslagarna har jobbat på, men tar även de långledigt över jul- och nyårshelger. I samband med Julcafét i söndags samlade vi in ca 2500 kronor till byggkassan. Vi har ännu så länge sålt 141 lotter till Adventslotteriet och dragning blir på söndag kl.14.00. I väntan på att Ålems Sparbank ska lämna besked om ytterligare byggkredit fortsätter vi att samla in pengar och ta in offerter. Vi har nu fått in offerter på trappa till övervåningen och ytterdörrar på framsidan. Vi väntar även på offerter gällande puts ut- och invändigt, innerdörrar och sprutisolering. Idag har vi haft Julavslutning med byggteamet, delat ut julklappar och ätit julbord på IKEA (maten var helt ok förutom att det inte fanns något ris! :). Vi önskar er alla trogna följare och uppmuntrare en riktigt fridfull Jul och ett GOTT NYTT 2019! Vi hörs på det nya året!