Klippan Rockneby

Just like coming home

Byggkredit och förväntan

  |   By  |  0 Comments

Nu är det förväntan i luften efter några vintervarma soliga dagar. I onsdags kväll hade vi vårens första Tema-samling, Tema BARN. Oerhört inspirerande att få prata om visioner för barnverksamhet och spåna på inredningsdetaljer, färger och materialval. Igår kom så det efterlängtade beskedet om beviljad utökning av byggkrediten! Vi tackar Gud för perfekt timing och har glatt och frimodigt börjat handla… Spånskivor och bultar, bruk och fönster, isolering och solceller, innerdörrar och ventilation. Vi ber om fortsatt generositet hos alla Klippans vänner, så att vi kan slutföra bygget med stil och värdighet. Det verkar som att extra arbetskraft i form av team från England, är på väg framöver. Denna vecka har det jobbats på flera fronter. Snickar-Kalle bygger nytt mellanbjälklag i gamla lägenheten, Markus har fortsatt med balkar i grupprummen och Naser har putsat den runda väggen i diskrummet. Och så har en rad volontärer bidragit på alla håll och kanter. Underbart ju.