Klippan Rockneby

Just like coming home

Arbetsdag & Byggafton

  |   By  |  0 Comments

Tillsammans är ordet. Alla har olika gåvor och vi kan göra mer tillsammans än var för sig. I lördags var det dags för årets första Arbetsdag och vi fick gjort en massa saker! Barnklubbsrummen blev spacklade, värmeslangar höggs in i väggen och murades för, eluttag och lampor i gamla salen monterades, sista pelaren i stora salen kom på plats, 30 st ankarjärn till mellanbjälklaget smiddes och armering mejslades in, det slipades 14 graders lutning under fönstren på utsidan, det fogades i övergångar, frästes in armering i tegelväggen och det städades och dammades.

I gamla lägenheten har putsandet slutförts, så långt det kan göras i nuläget. Mått för nya innerväggar har fastställts och konstruktioner av nytt mellanbjälklag diskuterats. Ute i salen har limträbalkar till grupprumsgolv monterats. Och så har det städats och gjorts fint inför Byggafton i onsdags kväll, då vi även hade en rundvandring i bygget. Vi pratade om allt från vision till ekonomi, byggplanering, resurser och smarta mål. Det blev en inspirerande kväll och vi ser nu fram emot nästa onsdags första Tema-kväll, som handlar om Barn; barnrum, lekplats och drömmar för barnverksamhet. Banken har fått alla siffror som de efterfrågat och vi väntar på besked. Offertarbetet fortsätter och det verkar som att vi nu har fått napp hos en ventilationskonsult.