Klippan Rockneby

Just like coming home

Sommartider

  |   By  |  0 Comments

Oj, vad tiden sprungit på. Och ni som följer uppdateringarna här på bloggen har inte fått något nytt att läsa på tre veckor! Det var ju först två korta arbetsveckor med röda dagar och en del extra arbete med Kyrkelund, den handelsträdgård som vi numera äger och officiellt öppnade den 6 juni. Vi har även hunnit med en Arbetsdag med församlingen och laddar nu för fullt inför årets Camp ESRA (byggläger den 24-30 juni). Vad har då hänt på bygget? Solcellerna är färdiginstallerade, men E.On. drar ut på tiden med själva inkopplingen i centralen, tyvärr. Det skulle ha gjorts i onsdags, men ringde återbud på grund av åskvädret. Vi väntar fortfarande på att få se elmätaren byta håll… Elektrikern har även monterat vägguttag i barnklubbsrummen. Under arbetsdagen målades det och bars material och städades runt bygget. Arbetet med köket går framåt och snart är det bara toalett/omklädningsrum och alla golvytor kvar. Samt ventilationen då. Sedan är vi redo att ansöka om interimistiskt slutbesked och ta de färdigställda lokalerna i bruk! Infärgad puts till fasaden är beställd och att putsa lär bli byggteamets uppdrag under juli månad.

 

Be the first to write a comment.

Leave a Reply