Klippan Rockneby

Just like coming home

Tack byggteamet & alla sponsorer för 2019!

  |   By  |  0 Comments

Ännu ett byggår är till ända och vi konstaterar att vi har hunnit långt, men har en bra bit kvar innan vi går i mål med vårt byggprojekt. Nu är det dags för en välbehövlig julledighet för byggteamet innan vi tar sats in i 2020. Inför sommaren 2020 har vi skickat ut en inbjudan till “Camp Nehemja – 52 dagar av återupprättelse”, dit vi välkomnar alla Klippans vänner; individer, församlingar och organisationer, att stå med oss i arbetet en eller flera dagar i sommar. Genom praktiskt arbete, genom bön, lovsång eller undervisning. Ska bli spännande att se vad Herren vill göra! Vi har även satt ett datum för vår stora Invigningshögtid: Lördag den 19 september! Så här i slutet av året vill vi rikta ett varmt tack till alla som under 2019 på olika sätt visat oss sitt stöd. Många har gett generösa gåvor, flera har bidragit med sina praktiska gåvor, en del har skänkt material, vissa har bett för oss, hejat på oss, kommit förbi och kollat hur det går för oss. Det betyder jättemycket! Nu riktar vi blicken mot 2020 – ett år av fullbordan och återupprättelse. God Jul och Gott Nytt År!