Klippan Rockneby

Just like coming home

2020 – Gott Nytt Byggår!

  |   By  |  0 Comments

Nu är vi igång med bygget igen och denna vecka har det jobbats på två håll, då även Kalle Snickare är tillbaka hos oss. Kalle och Mehari har jobbat med luftning av taket i salen, alltså förberedelser inför sprutisoleringen. Mehari har även jobbat en del på nya handikappstoa. Markus har pysslat i köket; spikat lister, limmat metallhörn, klinkrat golvsockel, snyggat till väggen i kallskänken m.m. Idag har vi haft genomgång med elektrikern inför elritningen av salen och grupprummen som ska göras i nästa vecka. Många detaljer att tänka på, men vi räknar med att Herren leder och påminner om sådant som inte får glömmas bort. Vår nya trapp är nu under tillverkning i Tjeckien och genom en generös broder som har en trappfirma, fick vi köpa den till hans inköpspris!