Klippan Rockneby

Just like coming home

Camp Nehemja är igång

  |   By  |  0 Comments

Vecka 2 av sommarens Camp Nehemja går mot sitt slut. Vilket lyft med fler händer på plats, då mycket kan hända på en gång! Under de första två veckorna har ungdomarna betsat klart alla brädor till KUNG-rum och korridor, och de flesta av dessa har även monterats. Bönerummet har fått panel i snedtaken,  trappa till loftet, vitmålade stenväggar, underlagstapet på ena väggen, ventilationsdon och dörr monterade och hål för ventilationsrör genom vägg upptaget. Containern är snart fylld med skräp och i stora salen har el dragits i taket under bönerummet och målning av väggarna har påbörjats. Sand till sandlådan är på plats och vårt kök har blivit registrerat för livsmedelstillverkning. Önskar alla som följer denna blogg en trevlig helg!