Klippan Rockneby

Just like coming home

Varma i kläderna

  |   By  |  0 Comments

Då har vi haft Invigning av vår nya samlingssal och hunnit bli lite varma i kläderna, som man säger! Det är ju varmt och skönt i vår nya sal, vilket känns väldigt ovanligt. På grund av smittspridning och coronarestriktioner kan vi ju fortfarande bara samla 8 deltagare, samt medverkande, vid våra samlingar. Så det är såklart lite märkligt. Men vi får glädjas och vara tacksamma över att vi, trots ett helt år av pandemi, har kunnat nå fram till ett slutbesked. Och att vi ändå har getts möjligheten att samlas för att be, lovsjunga och lyssna till Guds Ord.

Nu för vi samtal med banken kring värdering, räntor, amorteringar, finansiering av etapp 3, och sådant. Det får ni gärna be för. Vi har fått möjlighet att göra avdrag för ganska mycket moms, vilket gör att vi fortfarande har en del i kassan. Men det kommer nog att behövas ca 1 miljon till innan vi är helt i hamn och färdigbyggda.

Vi har även börjat blicka framåt, både inför att inbjuda allmänheten att hämta La Petras pizzor i Klippan, samt att inleda sista etappen. Därför jobbar vi nu med finish, såsom golvbeläggning och annat smått och gott i salen, för att sedan ta itu med uteplats och lekplats på baksidan, och även nya handikappstoan m.m.

Önskar er alla en trevlig helg!