Klippan Rockneby

Just like coming home

Golvbeläggning

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka har vi hämtat hem mattorna som ska läggas i nya salen. Vi har hyrt en slip och slipat av hela golvet och är nu redo att påbörja monteringen. Dock avvaktar vi nog med att slutföra det arbetet tills vi avverkat en eller två arbetsdagar till med församlingen… Lördagarna den 24 mars och den 29 maj är inplanerade. Vi har även fått hem en jalusi till serveringsluckan. Tyvärr fraktskadad, så vi väntar på reservdelar. Det har även spikats en del lister i bönerummet, saxliften har förberetts för besiktning och försäljning, och baksidan väntar nu på att grävaren ska plana ut marken för nya uteplatsen. Förhandlingarna med banken går inget vidare. Men Herren vet allt. DHL har backat och hänvisat oss vidare till Tellus Shipping. De verkar trevliga och proffsiga, så nu väntar vi på offerter på nya stolarna, samt frakten av dessa från USA till Rockneby. Tullverket hälsar att det blir tullfritt. Det tackar vi för!