Klippan Rockneby

Just like coming home

Uteplats och lekplats

  |   By  |  0 Comments

Två veckor har gått och vi har haft ännu en Arbetsdag för församlingen. Grävaren har varit på plats i flera dagar och nu börjar det likna en uteplats på baksidan! Lekplatsen har fått beläggning, plåtar för att täcka sladdarna bakom ventilationsdonet har monterats, golvsocklar i KUNG-rummet har spacklats och betsats, reservdelar till jalusin har anlänt och den är lagad och monterad. En hylla till muggar etc. har byggts och håller på att betsas, det har grävts och grävts och skyfflats och krattats på baksidan. Ett gammalt fönster mot ån som var igenbommat, har tagits upp. De nya stolarna är betalda och väntar på att skeppas ut från USA. Och igår sålde vi nästan 50 pizzor igen. Nu tar vi helg. Shabbat shalom!

Be the first to write a comment.

Leave a Reply