Klippan Rockneby

Just like coming home

La Petras EM-Café och Etapp 3

  |   By  |  0 Comments

Länge sedan bloggen uppdaterades, då det varit fullt upp senaste månaden med La Petras EM-Café! Vilken fantastisk respons vi fått från människor i byn. 585 pizzor har vi bakat och visat samtliga matcher i Fotbolls-EM på storbild. Vi har fått så enormt mycket beröm för vår fina samlingssal och uteplatsen. Och för de goda och stora pizzorna!

I tisdags var det åter dags att ta nya tag med bygget och inleda etapp 3, sista delen av vårt byggprojekt, som innebär att den gamla lokalen ska helrenoveras. Vi har två glada gymnasieelever (PPP) hos oss under tre veckor, och en nyanställd till Byggteamet, som anslutit från denna vecka. Nästa vecka väntar Camp ISAAC, årets byggläger, och då siktar vi på att gjuta om golvet i gamla salen. Målet är att mura upp nya entrén och sätta i entrédörren innan hösten sveper in… Förresten, nu har våra nya stolar anlänt med fraktbåten till Helsingborgs hamn. Förväntad leverans till Rockneby i nästa vecka!

Be the first to write a comment.

Leave a Reply