Klippan Rockneby

Just like coming home

Camp ISAAC

  |   By  |  0 Comments

Denna vecka var det dags för årets läger, Camp ISAAC! Herren gav kraft till en skara hjältar som trotsade hettan, rev upp det gamla golvet, skyfflade in tonvis med makadam, lade ut markisolering, golvvärmeslang och armeringsnät. På lägrets sista dag hade ytterligare krafter ringts in, då leverans av 11 m3 cement väntade. Och voilà, nu har vi ett nytt golv i den gamla salen, som framöver ska inredas med foajé, reception/kontor, toaletter, samtalsrum och secondhandbutik!

Under tiden som detta grovjobb pågått har storstädning av köket ägt rum, med avfrostning av alla frysar med mera. Barnklubbsrummen, KUNG-rummet och bönerummet har också städats, alla fina inneblommor har planterats om och det har rensats ogräs vid lekplatsen.

Barnen har haft fyra roliga dagar med BUS-läger; vattenlekar, skattjakt, lägerbål, filmkväll, barnmöten, bakning och övernattning stod på programmet.

Dessutom, har våra nya stolar anlänt med container från USA. Riktigt kul!

Varmt tack till alla som bidragit till denna fantastiska vecka; med muskelkraft, matlagning, barnverksamhet, böner och gåvor! Tack JESUS!